הארץ מביא סקירה (לא בלתי מעניינת) על סצנת המסעדות הכשרות בניו יורק.
בואו נקרא יחד:
בשנה יש 365 ימים. במשך מאה ימים המסעדה סגורה, ובמאתיים ימים היא פועלת. מה קורה בשאר 65 הימים?
"מסעדות רגילות פתוחות רוב ימות השנה".
וכי מאתיים הימים שבהם המסעדה הכשרה פתוחה אינם "רוב" של 365?
חבל שעיתונאים לא שואלים את המרואיינים שלהם שאלות בסיסיות לגבי סתירות בהצהרות שלהם. איך אני אמור עכשיו לקבל את שאר הנתונים מהמאמר?
אותי התמיהה יותר אווירת הפירסום הסמוי בכתבה. "אלה בדיוק מרכיבי החוויה המובטחת לסועדים במסעדת 'פריים גריל', הנחשבת המותג המוביל של המסעדות היוקרתיות הכשרות למהדרין במנהטן"?
בפועל זו כתבת תדמית מובהקת למסעדה אחת ספציפית.
אני לא קורא הארץ